Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dagligstuemøbler for enhver smag og enhver indretning forhandles

Er det blevet tid til at udskifte sofaen, lænestolen, reolen eller måske TV-bordet i dagligstuen, kan du her på denne side se vores store sortiment af forskellige dagligstuemøbler, som vi hos I.P. Møbler og Tæpper online og i vores fysiske butik. Vi har butikslokaler i Nørre Snede, som du med fordel kan besøge, hvis du befinder dig i Klovborg, Vejle, Billund eller omegn, men ellers leverer vi dine nye møbler til dagligstuen gratis til brofaste landsdele.

Dagligstuemøbler dækker over mange forskellige typer møbler, og derfor kan du i vores sortiment både finde sofaer, lænestole, reolersofaborde og TV-borde. Vi forhandler særligt reoler fra mange forskellige leverandører, som alle står for høj kvalitet, herunder blandt andre Winge, Skovby og Hammel Møbelfabrik, som står bag den populære Mistral Reol.

Køb dine nye dagligstuemøbler hos os

Vi forhandler dagligstuemøbler for enhver smag og uanset hvilken stilmæssig indretning, du er til, vil du med al sandsynlighed kunne finde noget, der falder i din smag enten her på siden eller i vores fysiske butik. Vi forhandler både billige og mere eksklusive møbler i forskellige materialer, men fælles for alle vores dagligstuemøbler er den høje kvalitet og det enkle design.

Køber du dine nye dagligstuemøbler online hos os, sørger vi for, at de bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet du bor henne. Ellers er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik og tale med en af vores dygtige og servicemindede ansatte.

Kontakt os ved spørgsmål eller hjælp til bestillingen

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af møbler til dagligstuen, eller har du brug for hjælp til at foretage din bestilling online i vores webshop, skal du endelig kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 75 77 12 26 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Underkategorier

  • Sofaer
    Sofa i forskellige variationer til de hyggelige stunder Er det blevet tid til at udskifte den gamle sofa med en ny, der passer til lige netop dit behov og din øvrige indretning i hjemmet? Så kan du her på denne side se et udpluk af nogle af de mange sofaer, som vi forhandler hos  I.P. Møbler og Tæpper .  Vi forhandler faktisk samlet set mere end 80 forskellige sofaer i et hav af forskellige variationer og farver, og det er desuden også muligt at designe sin helt egen sofa hos os. Køb din nye sofa online eller i vores fysiske butik Befinder du dig i nærheden af Nørre Snede, f.eks. i Vejle, Klovborg, Billund eller omegn, kan du med fordel besøge vores fysiske butik, hvor du vil kunne se hele vores store sortiment af alt lige fra sofaer med chaiselong til hjørnesofaer. Befinder du dig ikke i nærheden af vores butik, har du altid mulighed for at bestille en af vores sofaer her på siden online. Så sørger vi for, at den bliver sendt hjem til din adresse, uanset hvor i Danmark du bor henne. Vi leverer gratis til alle brofaste landsdele. Stort sortiment af forskellige modeller Vores store og velassorterede sortiment, både her på hjemmesiden og i vores fysiske butik, dækker bl.a. over traditionelle London Tremmestuer, sofaer med chaiselong, hjørnesofaer og Open End Otium sofaer med en optimal siddekomfort, der samtidig også er pladsbesparende i små stuer. Uanset om du er på udkig efter en stor flydersofa eller en lille sofa, kan du med andre ord finde den her hos os. Vi forhandler alt lige fra de helt billige modeller til de mere eksklusive. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om en konkret sofa her på siden, eller hvis du har brug for hjælp til at foretage din onlinebestilling. Du skal bare ringe til os på telefon 75 77 12 26  eller skrive til vores e-mail ipmobler@mail.dk .
  • Lænestole
    Lænestol, hvilestol og læderstol forhandles En lænestol er perfekt mange forskellige steder i hjemmet. Den kan både bruges i dagligstuen, hvor den med fordel kan placeres i forbindelse med sofaarrangementet, eller den kan stå i et ellers tomt hjørne med en lampe for at danne de ideelle rammer for en hyggelig læsekrog. Den kan også stå i hjemmekontoret, så du har mulighed for at tage dig en velfortjent pause i løbet af arbejdsdagen, mens du får dig et hvil. Køb din nye hvilestol online eller i vores butik i Nørre Snede Kunne du tænke dig at investere i en afslappende hvilestol eller otiumstol, så kan du her på denne side se vores udvalg lænestole. Befinder du dig i nærheden af Nørre Snede, det kunne f.eks. være i Klovborg, Vejle eller Billund, så kan du også tage forbi vores fysiske butik for at se nærmere på vores sortiment. Vælger du at købe din nye lænestol online her i vores webshop, sørger vi hos  I.P. Møbler og Tæpper selvfølgelig for, at den bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet den skal leveres henne. Få rådgivning om valget af den rette lænestol Der findes mange forskellige typer lænestole, herunder både billige og mere eksklusive. Dit valg afhænger bl.a. af, hvad stolen skal bruges til, og hvilken indretning den skal passe ind i. Kunne du f.eks. tænke dig en stor flyder af en lænestol, eller skal det være en ergonomisk lænestol med god komfort, der samtidig er god for din ryg? Vi er klar over, at en stol gerne skal prøves inden køb, hvilket ikke er muligt, når du bestiller den på nettet. Derfor står vi klar til at rådgive dig, så du får købt den helt rigtige stol til dine behov og din indretning, og vi udarbejder også gerne et godt tilbud til dig. Ring på telefon 75 77 12 26   eller skriv til e-mail ipmobler@mail.dk .
  • Reoler
  • Sofaborde
    Sofabord for enhver smag forhandles Kunne du tænke dig en ny stil i din dagligstue, men er en udskiftning af sofaen en for stor økonomisk post? Så kan du med fordel investere i et nyt sofabord. Sofaborde er som regel billige sammenlignet med at skulle købe en helt ny sofa, og et nyt bord kan gøre underværker i forhold til indretningen i dagligstuen. Derfor kan det være en god ide at skifte det ud, hvis du ønsker dig en anden stil i sofahjørnet eller hyggekrogen. Køb dit nye sofabord i vores butik eller i vores webshop Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige sofaborde for enhver smag. Vi har en fysisk butik i Nørre Snede, som du med fordel kan tage en tur forbi, hvis du befinder dig i Billund, Vejle, Klovborg eller omegn, og befinder du dig ikke i nærheden, har du altid mulighed for at bestille dit nye sofabord online her i vores webshop. Vi sørger for, at den bestilte model bliver leveret, uanset hvor i landet du bor henne. Hos os kan du enten købe et nyt sofabord i massivt træ, laminat eller finér, ligesom det også er muligt at finde et smukt kakkelbord i flere forskellige varianter og flotte træsorter i vores velassorterede sortiment. En del af vores sofaborde er udstyret med diskrete skuffer og klapper, som gør dit nye sofabord endnu mere funktionelt. I skufferne kan du gemme alt det, der normalt ligger fremme på bordet, så det ikke ligger og roder. Det kan f.eks. være fjernbetjeninger, magasiner, bøger, spil eller lignende. Kontakt os og få hjælp til at bestille online i webshoppen Har du nogle spørgsmål omkring et af vores produkter her på siden, ønsker du at høre mere om leveringen, eller har du brug for hjælp til at foretage bestillingen, kan du kontakte os enten på telefon 75 77 12 26   eller e-mail   ipmobler@mail.dk .
  • TV borde
    Borde der passer til dit flotte tv  Fåes i mange modeller og træsorter og farver