Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Lænestol, hvilestol og læderstol forhandles

En lænestol er perfekt mange forskellige steder i hjemmet. Den kan både bruges i dagligstuen, hvor den med fordel kan placeres i forbindelse med sofaarrangementet, eller den kan stå i et ellers tomt hjørne med en lampe for at danne de ideelle rammer for en hyggelig læsekrog. Den kan også stå i hjemmekontoret, så du har mulighed for at tage dig en velfortjent pause i løbet af arbejdsdagen, mens du får dig et hvil.

Køb din nye hvilestol online eller i vores butik i Nørre Snede

Kunne du tænke dig at investere i en afslappende hvilestol eller otiumstol, så kan du her på denne side se vores udvalg lænestole. Befinder du dig i nærheden af Nørre Snede, det kunne f.eks. være i Klovborg, Vejle eller Billund, så kan du også tage forbi vores fysiske butik for at se nærmere på vores sortiment.

Vælger du at købe din nye lænestol online her i vores webshop, sørger vi hos I.P. Møbler og Tæpper selvfølgelig for, at den bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet den skal leveres henne.

Få rådgivning om valget af den rette lænestol

Der findes mange forskellige typer lænestole, herunder både billige og mere eksklusive. Dit valg afhænger bl.a. af, hvad stolen skal bruges til, og hvilken indretning den skal passe ind i. Kunne du f.eks. tænke dig en stor flyder af en lænestol, eller skal det være en ergonomisk lænestol med god komfort, der samtidig er god for din ryg?

Vi er klar over, at en stol gerne skal prøves inden køb, hvilket ikke er muligt, når du bestiller den på nettet. Derfor står vi klar til at rådgive dig, så du får købt den helt rigtige stol til dine behov og din indretning, og vi udarbejder også gerne et godt tilbud til dig. Ring på telefon 75 77 12 26 eller skriv til e-mail ipmobler@mail.dk.