Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • Spisestue
    Spisestuemøbler: Køb borde, stole, skænke og vitriner til spisestuen Er du på jagt efter nogle nye møbler til din spisestue? Så er du kommet til det rette sted. Hos  I.P. Møbler og Tæpper   forhandler vi et stort udvalg af flotte spisestuemøbler fra blandt andre Skovby, Findahls Møbelfabrik og Haslev Møbelsnedkeri. Vi har en fysisk butik i Nørre Snede, som du altid er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du f.eks. befinder dig i Vejle, Klovborg, Billund eller andre omkringliggende områder. Alternativt har du også mulighed for at bestille dine nye spisestuemøbler online her i vores webshop. Vi leverer gratis til alle brofaste landsdele. Vælg mellem et stort udvalg af spisestuemøbler Vi forhandler et stort og velassorteret sortiment af forskellige møbler til spisestuen, så du kan finde lige præcis de møbler, der passer til dit hjem og din indretning. Vi forhandler bl.a.  spiseborde  som kan udvides til familiefesten eller sammenkomsten, ligesom vi også forhandler små borde i f.eks. 70x70 centimeter, både med og uden klap og med mulighed for tillægsplader. Vores borde kan fremstilles i massivt træ, fineret, laminat eller melamin alt afhængigt af dine ønsker. Derudover kan du også finde et stort udvalg af flotte og billige  vitriner og   skænke blandt vores sortiment af forskellige spisestuemøbler. Kontakt os for hjælp til bestilling eller et uforpligtende tilbud Skal du indrette hele din spisestue med nye møbler, er du meget velkommen til at kontakte os, så udarbejder vi et godt samlet tilbud til dig på de møbler, du er interesseret i at købe. Vi hører ligeledes meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp til at foretage din bestilling, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 77 12 26 , men alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk . Befinder du dig i nærheden af vores butik, er du også meget velkommen til at kigge forbi vores butik og se vores sortiment af spisestuemøbler.
  • Dagligstue
    Dagligstuemøbler for enhver smag og enhver indretning forhandles Er det blevet tid til at udskifte sofaen, lænestolen, reolen eller måske TV-bordet i dagligstuen, kan du her på denne side se vores store sortiment af forskellige dagligstuemøbler, som vi hos  I.P. Møbler og Tæpper online og i vores fysiske butik. Vi har butikslokaler i Nørre Snede, som du med fordel kan besøge, hvis du befinder dig i Klovborg, Vejle, Billund eller omegn, men ellers leverer vi dine nye møbler til dagligstuen gratis til brofaste landsdele. Dagligstuemøbler dækker over mange forskellige typer møbler, og derfor kan du i vores sortiment både finde  sofaer , lænestole , reoler ,  sofaborde og TV-borde . Vi forhandler særligt reoler fra mange forskellige leverandører, som alle står for høj kvalitet, herunder blandt andre Winge, Skovby og Hammel Møbelfabrik, som står bag den populære Mistral Reol. Køb dine nye dagligstuemøbler hos os Vi forhandler dagligstuemøbler for enhver smag og uanset hvilken stilmæssig indretning, du er til, vil du med al sandsynlighed kunne finde noget, der falder i din smag enten her på siden eller i vores fysiske butik. Vi forhandler både billige og mere eksklusive møbler i forskellige materialer, men fælles for alle vores dagligstuemøbler er den høje kvalitet og det enkle design. Køber du dine nye dagligstuemøbler online hos os, sørger vi for, at de bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet du bor henne. Ellers er du også altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik og tale med en af vores dygtige og servicemindede ansatte. Kontakt os ved spørgsmål eller hjælp til bestillingen Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af møbler til dagligstuen, eller har du brug for hjælp til at foretage din bestilling online i vores webshop, skal du endelig kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 75 77 12 26   eller ved at skrive til vores e-mail   kontakt@ipmobler.dk . Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
  • Småmøbler
  • Senge / madrasser /...
    Senge og andre typer soveværelsesmøbler forhandles Der er mange forskellige former for soveværelsesmøbler, der alle sammen er med til at gøre soveværelset til et hyggeligt og afslappet sted, hvor man kan nyde en god nats søvn. En god nats søvn er altafgørende for helbredet, og derfor kan det godt betale sig at investere i en god seng, en god madras og nogle møbler, der er med til at sætte den rette stemning i soveværelset. Vi forhandler et udvalg af senge og madrasser Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer soveværelsesmøbler, herunder især madrasser, som f.eks. boksmadrasser, samt senge i form af både kontinentalsenge og elevationssenge. Vi forhandler hovedsageligt senge og madrasser fra Jensen Madrasser, Joga Design og andre gode fabrikker, så du har de bedste produkter at vælge imellem. Vores sengerammer kommer bl.a. fra Kaagaard og andre leverandører, som fremstiller et flot og stilrent design, der kan passe ind i ethvert soveværelse. Sengegavle findes til sengerammerne i mange forskellige designs, herunder både som polstret eller som trægavl. Vi forhandler også dyner og puder til billige priser, som kan fuldende din nye seng. Køb soveværelsesmøbler online eller i vores butik Bor du i nærheden af vores butik i Nørre Snede, kan du med fordel tage forbi den for at se vores udvalg og prøve sengene, men ellers kan du trygt bestille dine nye soveværelsesmøbler online her i vores webshop. Så sørger vi for, at de bliver leveret hjem til dig. Har du brug for rådgivning i forhold til at vælge den helt rigtige madras til lige netop dine behov, så står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål samt tilbyde rådgivning og vejledning. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 77 12 26   eller alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk .
  • Kontormøbler
    Kontormøbler til hjemmekontoret eller firmakontoret forhandles Skal du i gang med at indrette dit hjemmekontor eller firmakontor med nye kontormøbler, er du kommet til det rette sted. Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige kontormøbler, og det du ikke kan finde her på siden i vores webshop, kan du finde i vores butik i Nørre Snede, som ligger i nærheden af både Vejle, Klovborg og Billund. Bestiller du dine nye kontormøbler online, sørger vi naturligvis for, at de bliver leveret hjem til din adresse, uanset hvor i landet de skal leveres henne. Vi forhandler et stort sortiment af forskellige kontormøbler Uanset om du skal indrette dit kontor i hjemmet eller dit firmakontor med nye møbler, kan du hos os finde det, du søger. Vi forhandler bl.a. reoler til bøger og mapper, hæve/sænkeborde, computerborde, skrivebordsstole, der kan tilpasses kroppen for en optimal arbejdsstilling og komfort, samt mindre borde der bl.a. også kan anvendes i ungdomsværelset. Alle vores produkter er stilrene og moderne, så de vil kunne passe ind i ethvert privat hjem eller på ethvert firmakontor. Blandt vores sortiment kan du desuden finde kontormøbler i alle prisklasser lige fra de billige møbler til de mere eksklusive møbler alt afhængigt af din stil, dit budget og dine præferencer. Køb dine nye møbler til kontoret hos os Hvis du er på jagt efter nogle nye kontormøbler, så skal du endelig bare tage kontakt til os, hvis du har fundet et eller flere møbler her på siden, som falder i din interesse. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, ligesom vi gerne svarer på alle dine spørgsmål. Har du brug for hjælp til at foretage bestillingen, hjælper vi også gerne med det. Du skal bare kontakte os enten ved at ringe på telefon 75 77 12 26   eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk .
  • Sovesofaer
    Vi har mange flotte og behagelige sovesofaer til rimelige priser, med god sove komfort, man kan ofte suplere med en rullemadras eller topmadras for at øge komforten.
  • Ungdoms møbler