Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Senge og andre typer soveværelsesmøbler forhandles

Der er mange forskellige former for soveværelsesmøbler, der alle sammen er med til at gøre soveværelset til et hyggeligt og afslappet sted, hvor man kan nyde en god nats søvn. En god nats søvn er altafgørende for helbredet, og derfor kan det godt betale sig at investere i en god seng, en god madras og nogle møbler, der er med til at sætte den rette stemning i soveværelset.

Vi forhandler et udvalg af senge og madrasser

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer soveværelsesmøbler, herunder især madrasser, som f.eks. boksmadrasser, samt senge i form af både kontinentalsenge og elevationssenge. Vi forhandler hovedsageligt senge og madrasser fra Jensen Madrasser, Joga Design og andre gode fabrikker, så du har de bedste produkter at vælge imellem.

Vores sengerammer kommer bl.a. fra Kaagaard og andre leverandører, som fremstiller et flot og stilrent design, der kan passe ind i ethvert soveværelse. Sengegavle findes til sengerammerne i mange forskellige designs, herunder både som polstret eller som trægavl.

Vi forhandler også dyner og puder til billige priser, som kan fuldende din nye seng.

Køb soveværelsesmøbler online eller i vores butik

Bor du i nærheden af vores butik i Nørre Snede, kan du med fordel tage forbi den for at se vores udvalg og prøve sengene, men ellers kan du trygt bestille dine nye soveværelsesmøbler online her i vores webshop. Så sørger vi for, at de bliver leveret hjem til dig.

Har du brug for rådgivning i forhold til at vælge den helt rigtige madras til lige netop dine behov, så står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål samt tilbyde rådgivning og vejledning. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 77 12 26 eller alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk.