Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Sofabord for enhver smag forhandles

Kunne du tænke dig en ny stil i din dagligstue, men er en udskiftning af sofaen en for stor økonomisk post? Så kan du med fordel investere i et nyt sofabord. Sofaborde er som regel billige sammenlignet med at skulle købe en helt ny sofa, og et nyt bord kan gøre underværker i forhold til indretningen i dagligstuen. Derfor kan det være en god ide at skifte det ud, hvis du ønsker dig en anden stil i sofahjørnet eller hyggekrogen.

Køb dit nye sofabord i vores butik eller i vores webshop

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige sofaborde for enhver smag. Vi har en fysisk butik i Nørre Snede, som du med fordel kan tage en tur forbi, hvis du befinder dig i Billund, Vejle, Klovborg eller omegn, og befinder du dig ikke i nærheden, har du altid mulighed for at bestille dit nye sofabord online her i vores webshop. Vi sørger for, at den bestilte model bliver leveret, uanset hvor i landet du bor henne.

Hos os kan du enten købe et nyt sofabord i massivt træ, laminat eller finér, ligesom det også er muligt at finde et smukt kakkelbord i flere forskellige varianter og flotte træsorter i vores velassorterede sortiment.

En del af vores sofaborde er udstyret med diskrete skuffer og klapper, som gør dit nye sofabord endnu mere funktionelt. I skufferne kan du gemme alt det, der normalt ligger fremme på bordet, så det ikke ligger og roder. Det kan f.eks. være fjernbetjeninger, magasiner, bøger, spil eller lignende.

Kontakt os og få hjælp til at bestille online i webshoppen

Har du nogle spørgsmål omkring et af vores produkter her på siden, ønsker du at høre mere om leveringen, eller har du brug for hjælp til at foretage bestillingen, kan du kontakte os enten på telefon 75 77 12 26 eller e-mail ipmobler@mail.dk.