Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Sofa i forskellige variationer til de hyggelige stunder

Er det blevet tid til at udskifte den gamle sofa med en ny, der passer til lige netop dit behov og din øvrige indretning i hjemmet? Så kan du her på denne side se et udpluk af nogle af de mange sofaer, som vi forhandler hos I.P. Møbler og Tæpper. Vi forhandler faktisk samlet set mere end 80 forskellige sofaer i et hav af forskellige variationer og farver, og det er desuden også muligt at designe sin helt egen sofa hos os.

Køb din nye sofa online eller i vores fysiske butik

Befinder du dig i nærheden af Nørre Snede, f.eks. i Vejle, Klovborg, Billund eller omegn, kan du med fordel besøge vores fysiske butik, hvor du vil kunne se hele vores store sortiment af alt lige fra sofaer med chaiselong til hjørnesofaer. Befinder du dig ikke i nærheden af vores butik, har du altid mulighed for at bestille en af vores sofaer her på siden online. Så sørger vi for, at den bliver sendt hjem til din adresse, uanset hvor i Danmark du bor henne. Vi leverer gratis til alle brofaste landsdele.

Stort sortiment af forskellige modeller

Vores store og velassorterede sortiment, både her på hjemmesiden og i vores fysiske butik, dækker bl.a. over traditionelle London Tremmestuer, sofaer med chaiselong, hjørnesofaer og Open End Otium sofaer med en optimal siddekomfort, der samtidig også er pladsbesparende i små stuer. Uanset om du er på udkig efter en stor flydersofa eller en lille sofa, kan du med andre ord finde den her hos os. Vi forhandler alt lige fra de helt billige modeller til de mere eksklusive.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om en konkret sofa her på siden, eller hvis du har brug for hjælp til at foretage din onlinebestilling. Du skal bare ringe til os på telefon 75 77 12 26 eller skrive til vores e-mail ipmobler@mail.dk.