Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Spisestuemøbler: Køb borde, stole, skænke og vitriner til spisestuen

Er du på jagt efter nogle nye møbler til din spisestue? Så er du kommet til det rette sted. Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af flotte spisestuemøbler fra blandt andre Skovby, Findahls Møbelfabrik og Haslev Møbelsnedkeri.

Vi har en fysisk butik i Nørre Snede, som du altid er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du f.eks. befinder dig i Vejle, Klovborg, Billund eller andre omkringliggende områder. Alternativt har du også mulighed for at bestille dine nye spisestuemøbler online her i vores webshop. Vi leverer gratis til alle brofaste landsdele.

Vælg mellem et stort udvalg af spisestuemøbler

Vi forhandler et stort og velassorteret sortiment af forskellige møbler til spisestuen, så du kan finde lige præcis de møbler, der passer til dit hjem og din indretning. Vi forhandler bl.a. spiseborde som kan udvides til familiefesten eller sammenkomsten, ligesom vi også forhandler små borde i f.eks. 70x70 centimeter, både med og uden klap og med mulighed for tillægsplader.

Vores borde kan fremstilles i massivt træ, fineret, laminat eller melamin alt afhængigt af dine ønsker.

Derudover kan du også finde et stort udvalg af flotte og billige vitriner og skænke blandt vores sortiment af forskellige spisestuemøbler.

Kontakt os for hjælp til bestilling eller et uforpligtende tilbud

Skal du indrette hele din spisestue med nye møbler, er du meget velkommen til at kontakte os, så udarbejder vi et godt samlet tilbud til dig på de møbler, du er interesseret i at købe. Vi hører ligeledes meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp til at foretage din bestilling, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 77 12 26, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk.

Befinder du dig i nærheden af vores butik, er du også meget velkommen til at kigge forbi vores butik og se vores sortiment af spisestuemøbler.

Underkategorier

  • Spiseborde
    Spisebord i alle former og størrelser forhandles Er du flyttet til et større eller mindre hjem, eller er det bare ved at være på tide at udskifte det gamle spisebord med et nyt? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af spiseborde, og der er noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille bord, eller om det skal være rundt eller aflangt. Et spisebord er som regel centrum for mange timers ophold og samvær med familie såvel som venner og bekendte, og det er derfor vigtigt, at dit nye spisebord passer til dine ønsker og behov. Skal der være plads til, at mange mennesker kan samles omkring bordet, kan du med fordel købe et langbord. Har du omvendt ikke meget plads i spisestuen eller køkkenet, kan du vælge et mindre bord i en rund form. Køb dit nye spisebord online eller i vores fysiske butik Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi både vores udvalg af spiseborde online i vores webshop og i vores fysiske butik i Nørre Snede. Befinder du dig f.eks. i Billund, Klovborg eller Vejle, kan du med fordel kigge forbi butikken, men ellers tilbyder vi gratis levering til alle brofaste landsdele, når du bestiller dit nye spisebord gennem vores webshop. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer spiseborde, der passer til enhver smag og ethvert behov. Det gælder både i forhold til størrelser, materialer og priser. Af materialer kan du bl.a. vælge mellem eg, bøg, ask, melamin, højtrykslaminat, stål og lignende, og du kan både finde billige borde såvel som mere eksklusive borde i vores sortiment. Kontakt os for rådgivning eller hjælp til din bestilling Uanset hvilken type spisebord du er på jagt efter, hører vi meget gerne fra dig, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker hjælp til at foretage din bestilling online. Kontakt os på telefon 75 77 12 26  eller e-mail ipmobler@mail.dk .
  • Spisestole
  • Vitriner
  • Skænke