Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dagligstuemøbler for enhver smag forhandles

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige former for dagligstuemøbler, både i vores butik i Nørre Snede og online her i webshoppen.

Vi forhandler blandt andet sofaer, lænestole, reolersofaborde og TV-borde.

Vi forhandler reoler fra mange forskellige leverandører, som alle står for høj kvalitet, herunder blandt andre Winge, Skovby og Hammel Møbelfabrik, som forhandler den populære Mistral Reol.

Køb dagligstuemøbler hos os

Køber du dine dagligstuemøbler online hos os, sørger vi for, at de bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet du bor. Men bor du i omegnen af Vejle, Klovborg og Billund, er du også velkommen i vores butik.

Har du spørgsmål til bestillingen, kan du altid kontakte os på telefon 75 77 12 26 eller e-mail kontakt@ipmobler.dk.

Underkategorier

 • Sofaer
  Sofa i enhver variation forhandles Vi forhandler mere end 80 forskellige sofaer i et hav af variationer. Der er desuden også uendelige muligheder for selv at designe din helt egen sofa hos os. Se vores store udvalg af sofaer Her på siden kan du få en smagsprøve på vores udvalg, eller du kan se hele vores sortiment hos  I.P. Møbler og Tæpper i Nørre Snede. Vores sortiment omfatter: Traditionelle London Tremmestuer, sofa med chaiselong, hjørnesofaer og Open End Otium sofaer med optimal siddekomfort, der samtidig også er pladsbesparende i små stuer. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 77 12 26  eller skrive til vores e-mail ipmobler@mail.dk .
 • Lænestole
  Lænestol, hvilestol og læderstol forhandles Har du brug for en ny lænestol, læderstol, hvilestol eller otium stol? Så har vi hos  I.P. Møbler og Tæpper et stort udvalg af forskellige lænestole, læderstole, hvilestole og otiumstole, som kan købes enten i vores butik i Nørre Snede eller her på denne side. Køber du din nye lænestol online her på siden, sørger vi selvfølgelig for, at den bliver leveret til din adresse. Få rådgivning om valget af den rette lænestol Skal du have en stor flyder af en lænestol, eller skal det være den helt rigtige ergonomiske lænestol med god komfort, der er god for ryggen? Vi står klar til at rådgive dig i dit valg og give dig et godt tilbud på din nye lænestol. Kontakt os på telefon 75 77 12 26   eller e-mail ipmobler@mail.dk .
 • Reoler
 • Sofaborde
  Sofabord for enhver smag forhandles Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige sofaborde for enhver smag. Hos os kan du enten købe et nyt sofabord i massivt træ, laminat eller finér, ligesom det også er muligt at finde kakkelborde i flere forskellige varianter og flotte træsorter. En del af vores sofaborde er udstyret med diskrete skuffer og klapper, som gør dit nye sofabord endnu mere funktionelt. Køb dit nye sofabord hos os Vi leverer dit nye sofabord, uanset hvor du bor i landet, så du kan trygt bestille online hos os. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til bestillingen, kan du kontakte os på telefon 75 77 12 26   eller e-mail   ipmobler@mail.dk .
 • TV borde
  Borde der passer til dit flotte tv  Fåes i mange modeller og træsorter og farver
pr. side
Viser 1 - 12 af 66
Viser 1 - 12 af 66