Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Spisestuemøbler: Køb borde, stole, skænke og vitriner

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af flotte spisestuemøbler fra blandt andre Skovby, Findahls Møbelfabrik og Haslev Møbelsnedkeri.

Kom forbi vores butik i Nørre Snede, hvis du bor i omegnen af Vejle, Klovborg og Billund.

Borde og andre spisestuemøbler forhandles

Vi forhandler blandt andet store spiseborde som kan udvides til familiefesten eller sammenkomsten samt små borde i for eksempel 70x70 centimeter og både med og uden klap samt med mulighed for tillægspladser.

Bordene fremstilles i massivt træ, fineret, laminat eller melamin, alt efter dine ønsker.

Du kan også finde et stort udvalg af flotte vitriner og skænke i vores udvalg af forskellige spisestuemøbler. Kontakt os på telefon 75 77 12 26 eller e-mail kontakt@ipmobler.dk, så udarbejde vi et godt tilbud til dig.

Underkategorier

  • Spiseborde
    Spisebord i alle former og størrelser Et spisebord er som regel centrum for mange timers ophold og samvær, og det er derfor vigtigt, at dit nye spisebord passer til dine ønsker og behov. Find dit nye spisebord hos os Hos  I.P. Møbler og Tæpper i Nørre Snede forhandler vi et stort udvalg af forskellige spiseborde, der passer til enhver smag og ethvert behov. Vi forhandler spiseborde i mange forskellige størrelser og materialer, som for eksempel eg, bøg, ask, melamin, højtrykslaminat, stål og så videre. VI forhandler alt fra det lille, runde spisebord, der ikke fylder ret meget, til langborde med god plads til mange mennesker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 77 12 26  eller e-mail ipmobler@mail.dk , hvis du har nogle spørgsmål.
  • Spisestole
  • Vitriner
  • Skænke
pr. side
Viser 1 - 12 af 42
Viser 1 - 12 af 42