Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Spisebord i alle former og størrelser forhandles

Er du flyttet til et større eller mindre hjem, eller er det bare ved at være på tide at udskifte det gamle spisebord med et nyt? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af spiseborde, og der er noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille bord, eller om det skal være rundt eller aflangt.

Et spisebord er som regel centrum for mange timers ophold og samvær med familie såvel som venner og bekendte, og det er derfor vigtigt, at dit nye spisebord passer til dine ønsker og behov. Skal der være plads til, at mange mennesker kan samles omkring bordet, kan du med fordel købe et langbord. Har du omvendt ikke meget plads i spisestuen eller køkkenet, kan du vælge et mindre bord i en rund form.

Køb dit nye spisebord online eller i vores fysiske butik

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi både vores udvalg af spiseborde online i vores webshop og i vores fysiske butik i Nørre Snede. Befinder du dig f.eks. i Billund, Klovborg eller Vejle, kan du med fordel kigge forbi butikken, men ellers tilbyder vi gratis levering til alle brofaste landsdele, når du bestiller dit nye spisebord gennem vores webshop.

Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer spiseborde, der passer til enhver smag og ethvert behov. Det gælder både i forhold til størrelser, materialer og priser. Af materialer kan du bl.a. vælge mellem eg, bøg, ask, melamin, højtrykslaminat, stål og lignende, og du kan både finde billige borde såvel som mere eksklusive borde i vores sortiment.

Kontakt os for rådgivning eller hjælp til din bestilling

Uanset hvilken type spisebord du er på jagt efter, hører vi meget gerne fra dig, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker hjælp til at foretage din bestilling online. Kontakt os på telefon 75 77 12 26 eller e-mail ipmobler@mail.dk.