Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Kontormøbler til hjemmekontoret eller firmakontoret forhandles

Skal du i gang med at indrette dit hjemmekontor eller firmakontor med nye kontormøbler, er du kommet til det rette sted.

Hos I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige kontormøbler, og det du ikke kan finde her på siden i vores webshop, kan du finde i vores butik i Nørre Snede, som ligger i nærheden af både Vejle, Klovborg og Billund.

Bestiller du dine nye kontormøbler online, sørger vi naturligvis for, at de bliver leveret hjem til din adresse, uanset hvor i landet de skal leveres henne.

Vi forhandler et stort sortiment af forskellige kontormøbler

Uanset om du skal indrette dit kontor i hjemmet eller dit firmakontor med nye møbler, kan du hos os finde det, du søger. Vi forhandler bl.a. reoler til bøger og mapper, hæve/sænkeborde, computerborde, skrivebordsstole, der kan tilpasses kroppen for en optimal arbejdsstilling og komfort, samt mindre borde der bl.a. også kan anvendes i ungdomsværelset.

Alle vores produkter er stilrene og moderne, så de vil kunne passe ind i ethvert privat hjem eller på ethvert firmakontor. Blandt vores sortiment kan du desuden finde kontormøbler i alle prisklasser lige fra de billige møbler til de mere eksklusive møbler alt afhængigt af din stil, dit budget og dine præferencer.

Køb dine nye møbler til kontoret hos os

Hvis du er på jagt efter nogle nye kontormøbler, så skal du endelig bare tage kontakt til os, hvis du har fundet et eller flere møbler her på siden, som falder i din interesse. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning, ligesom vi gerne svarer på alle dine spørgsmål. Har du brug for hjælp til at foretage bestillingen, hjælper vi også gerne med det.

Du skal bare kontakte os enten ved at ringe på telefon 75 77 12 26 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@ipmobler.dk.