Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Møbler og tæpper i høj kvalitet

Hos I.P. Møbler og Tæpper gør vi det ypperste for altid at levere kvalitetsmøbler og gulvbelægning til fornuftige priser, så du kun betaler for varen uden fordyrende mellemled. Endvidere tilbyder vi gratis levering til alle brofaste landsdele.

Vi er beliggende i Nørre Snede og har kunder fra blandt andet Vejle, Klovborg og Billund.

Køb dine nye møbler online hos os

Vi forhandler møbler i mange forskellige kategorier og fra danske såvel som udenlandske leverandører. Møblerne er alle i høj kvalitet, og vi har igennem mere end 50 år stået som garant for god service og professionel vejledning omkring køb af møbler i form af spisestuemøbler, dagligstuemøbler, soveværelsesmøblerkontormøbler og tæpper.

Kontakt os på telefon 75 77 12 26 eller e-mail kontakt@ipmobler.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning.

Underkategorier

 • Spisestue
  Spisestuemøbler: Køb borde, stole, skænke og vitriner Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af flotte spisestuemøbler fra blandt andre Skovby, Findahls Møbelfabrik og Haslev Møbelsnedkeri. Kom forbi vores butik i Nørre Snede, hvis du bor i omegnen af Vejle, Klovborg og Billund. Borde og andre spisestuemøbler forhandles Vi forhandler blandt andet store  spiseborde som kan udvides til familiefesten eller sammenkomsten samt små borde i for eksempel 70x70 centimeter og både med og uden klap samt med mulighed for tillægspladser. Bordene fremstilles i massivt træ, fineret, laminat eller melamin, alt efter dine ønsker. Du kan også finde et stort udvalg af flotte  vitriner og   skænke i vores udvalg af forskellige spisestuemøbler. Kontakt os på telefon 75 77 12 26   eller e-mail kontakt@ipmobler.dk , så udarbejde vi et godt tilbud til dig.
 • Dagligstue
  Dagligstuemøbler for enhver smag forhandles Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige former for dagligstuemøbler, både i vores butik i Nørre Snede og online her i webshoppen. Vi forhandler blandt andet sofaer , lænestole , reoler ,  sofaborde og TV-borde . Vi forhandler reoler fra mange forskellige leverandører, som alle står for høj kvalitet, herunder blandt andre Winge, Skovby og Hammel Møbelfabrik, som forhandler den populære Mistral Reol. Køb dagligstuemøbler hos os Køber du dine dagligstuemøbler online hos os, sørger vi for, at de bliver leveret til din adresse, uanset hvor i landet du bor. Men bor du i omegnen af Vejle, Klovborg og Billund, er du også velkommen i vores butik. Har du spørgsmål til bestillingen, kan du altid kontakte os på telefon 75 77 12 26   eller e-mail   kontakt@ipmobler.dk .
 • Småmøbler
 • Senge / madrasser /...
  Soveværelsesmøbler: Elevationssenge, madrasser med mere Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige soveværelsesmøbler, herunder især madrasser, boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. Vi forhandler hovedsageligt senge og madrasser fra Jensen Madrasser, Joga Design og andre gode fabrikker. Vi forhandler sengerammer fra blandt andre Kaagaard og andre leverandører, som lavet et flot og stilrent design. Sengegavle findes til sengerammerne i mange forskellige designs, både som polstret eller som trægavl. Køb dine soveværelsesmøbler online hos os Vi forhandler til kunder i hele Danmark og leverer til din adresse. Se vores store udvalg af soveværelsesmøbler nedenfor eller besøg vores butik i Nørre Snede, nær Vejle, Klovborg og Billund. Kontakt os enten på telefon 75 77 12 26   eller e-mail kontakt@ipmobler.dk , hvis du har nogle spørgsmål.
 • Kontormøbler
  Kontormøbler forhandles online og i butik Hos  I.P. Møbler og Tæpper forhandler vi et stort udvalg af forskellige kontormøbler, og det du ikke kan finde her på siden i vores webshop, kan du finde i vores butik i Nørre Snede, som ligger i nærheden af Vejle, Klovborg og Billund. Stort sortiment af forskellige kontormøbler Her finder du rigtig mange forskellige muligheder inden for kontormøbler til dit hjemmekontor eller firmakontor. Vi forhandler blandt andet reoler til bøger og mapper, hæve/sænkeborde, computerborde, skrivebordsstole, der kan tilpasses kroppen for en optimal arbejdsstilling og komfort samt mindre borde, der blandt andet kan anvendes i ungdomsværelset. Vi kan kontaktes på telefon 75 77 12 26   eller e-mail kontakt@ipmobler.dk , hvis du har brug for hjælp til bestillingen.
 • Sovesofaer
  Vi har mange flotte og behagelige sovesofaer til rimelige priser, med god sove komfort, man kan ofte suplere med en rullemadras eller topmadras for at øge komforten.
 • Ungdoms møbler
pr. side
Viser 1 - 12 af 145
Viser 1 - 12 af 145