Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Tæpper i mange forskellige størrelser og materialer

Er du på udkig efter et nyt tæppe til stuen, spisestuen eller måske et værelse? Så kan du med fordel se vores store udvalg af forskellige tæpper her på siden. Befinder du dig i områderne omkring Billund, Vejle eller Klovborg, kan du også besøge vores tæppeforretning og møbelbutik i Nørre Snede, hvor du kan se nærmere på vores sortiment af gulvtæpper.

Vi forhandler bl.a. tæpper fra EGE Tæpper, som er indeklima-mærket, og som findes i flere forskellige materialer, herunder bl.a. uld. Uanset hvilket tæppe du ønsker at bestille, kan du nemt gøre det online her på denne side, så sørger vi for, at det kommer hjem til dig inden for ganske kort tid.

Skab et sundt og rart indeklima med væg-til-væg-tæpper

Med et væg-til-væg-gulvtæppe kan du skabe et hyggeligt og rart indeklima, som er sundt at opholde sig i. Vi forhandler både væg-til-væg-tæpper og fritliggende tæpper fra bl.a. HC Tæpper og EGE Tæpper, som begge fremstiller mange flotte designs og individuelle størrelser på tæpperne. Derudover har vi også et stort udvalg i vinyler fra Tarkett og Novilon.

Køb dit nye gulvtæppe online eller besøg vores butik

Uanset om du er på udkig efter billige tæpper til værelserne i hjemmet, eller om du foretrækker et mere eksklusivt gulvtæppe til stuen, kan du med stor sandsynlighed finde det her på denne side eller i vores fysiske butik.

Har du nogle spørgsmål omkring pleje og vedligeholdelse af tæpperne, eller har du brug for hjælp til at foretage din onlinebestilling, så skal du bare tage fat i vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 75 77 12 26 eller ved at skrive til vores e-mail ipmobler@mail.dk.

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål samt rådgive og vejlede dig, så du kan finde den rette model til dine behov.